DU HAR OPGAVEN –
VI KLARER DEN

VI LAVER SMUKKE HAVEANLÆG I NORDSJÆLLAND


Få lavet haveanlæg til en god pris hos Zky Service

Drømmer du om en ny, smuk have? Hos Zky Service kan vi få dine drømme til at gå i opfyldelse. Vi hjælper dig med anlægning af have og vægter højt, at du får alle dine behov opfyldt. Måske vil du gerne have en simpel, minimalistisk have, der er nem at vedligeholde? Måske drømmer du om en mere romantisk og dekorativ have med stor detaljerigdom? Ligegyldigt hvad du søger, så laver vi anlægsarbejde til dig til i højeste kvalitet. Vi arbejder i både Birkerød, Hillerød, Allerød, Fredensborg og omegn.

Der er altid mange muligheder

Vores gode medarbejdere har masser af ekspertise med haveanlæg og står klar til at vejlede dig igennem hele processen. Vi kan både hjælpe dig med at hente inspiration, mens vi selvfølgelig også står for udfærdigelsen af selve det haveanlæg, du ønsker.

​Vi har mange års erfaring med anlægsarbejde og bruger altid vores specialviden til lave det optimale haveanlæg for dig. Om du drømmer om en ny terrasse, at få plantet flere buske og træer eller noget helt tredje, så kan vi gøre det for dig. Mulighederne er talrige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Indhent et tilbud på din nye haveanlæg i Nordsjælland

Zky Service prioriterer gode, billige priser højt. Vi synes, at alle skal have råd til at få lavet have, og derfor holder vi vores priser i et budgetvenligt niveau. Ring til os i dag, og få et godt tilbud på dit næste haveprojekt.

ZKY SERVICE TILBYDER


ENTREPRENØRARBEJDE

Gravearbejde
Støbning
Belægning
Træfældning
Haver
Snerydning & saltning
Nedbrydningsarbejde
Asfalt-tømrerarbejde

“Til en god pris”

Fik gravet samletank ned samt lavet rørføring – altsammen klaret på mindre end en dag og til en god pris. Vil helt sikkert anbefale Zky service til andre.

PERNILLE AASTRUP

“Kan anbefale firmaet”

Seriøst og ordentligt arbejde, hvor alle aftaler er blevet overholdt. Kan anbefale firmaet.

JAN BRUZELIUS

“Flot udførelse”

God kommunikation, fleksibilitet samt virkelig hurtig og flot udførelse af den bestilte opgave!

MICKY JENSEN

Har du en forespørgelse?

Send en besked via formularen, ring på 93 98 00 59 eller send os en email på info@zkys.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag