DU HAR OPGAVEN –
VI KLARER DEN

HØJVANDSSIKRING AF BOLIG I NORDSJÆLLAND


Har du problemer med vand i kælderen ved stormflod, skybrud eller andet uvejr? Voldsomme regnskyl og vandstigninger ved kysten giver mange problemer med oversvømmelser. Med højvandsikring sikrer du, at der ved store regnskyl ikke kommer kloakvand ind i dit hus og kælder.

Zky Service er et autoriseret kloakfirma, der har adresse i Skævinge nær Hillerød. Vi kører derfor ud til kunder i hele Nordsjælland, herunder Allerød, Fredensborg og Birkerød. Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, herunder højvandssikring.

​SÅDAN ER DU BEDST SIKRET MOD OVERSVØMMELSE

Højvandsikring indebærer flere tiltag, der kan sikre dig mod vand i huset. Nogle af de opgaver, vi udfører i forbindelse med højvandssikring, er sikring af området omkring grunden, mens andre er målrettet boligen.

DE TYPISKE LØSNINGER ER:

  • Højvandslukke: Forhindrer, at vandet fra dit afløb/kloakken trænger ind i dit hus.
  • Dræn: Med underjordiske rørledninger kan vi lede vandet væk fra huset.​
  • Kystsikring: Hvis du bor tæt ved kysten, kan vi sikre din grund mod stormflod.

ER DU FORSIKRET?

Der er flere og flere forsikringsselskaber, der anbefaler, at du får lavet højvandsikring, hvis du har en kælder. Er du i tvivl om, hvorvidt du er sikret mod oversvømmelse? Få en autoriseret kloakmester ud for at besigtige din kloak, så du er helt sikker på, at din bolig er sikret mod det voldsomme uvejr.

KONTAKT OS OG INDHENT ET TILBUD PÅ HØJVANDSSIKRING

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du bedst sikrer din bolig mod stormflod, skybrud og andet uvejr, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Som dit lokale kloakfirma kører vi gerne ud til en snak om de udfordringer, der er med din bolig, og hvilke løsninger, vi kan tilbyde. Efter besigtigelsen udarbejder vi et uforpligtende tilbud på opgaven.​

ZKY SERVICE TILBYDER


ENTREPRENØRARBEJDE

Gravearbejde
Støbning
Belægning
Træfældning
Haver
Snerydning & saltning
Nedbrydningsarbejde
Asfalt-tømrerarbejde

“Til en god pris”

Fik gravet samletank ned samt lavet rørføring – altsammen klaret på mindre end en dag og til en god pris. Vil helt sikkert anbefale Zky service til andre.

PERNILLE AASTRUP

“Kan anbefale firmaet”

Seriøst og ordentligt arbejde, hvor alle aftaler er blevet overholdt. Kan anbefale firmaet.

JAN BRUZELIUS

“Flot udførelse”

God kommunikation, fleksibilitet samt virkelig hurtig og flot udførelse af den bestilte opgave!

MICKY JENSEN

Har du en forespørgelse?

Send en besked via formularen, ring på 93 98 00 59 eller send os en email på info@zkys.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag