DU HAR OPGAVEN –
VI KLARER DEN

SKAL DU HAVE UDFØRT KLOAKRENOVERING I NORDSJÆLLAND?

​VÆLG ET AUTORISERET FIRMA


Ejer du eget hus eller en større ejendom? Så skal du huske, at du er ansvarlig for, at dine kloakker fungerer, som de skal, og ikke skaber problemer for dig eller beboerne i ejendommen. Hvis en kloakrenovering er blevet nødvendig, for at alt fungerer, som det skal, så kontakt Zky Service.

​Vi er et lokalt kloakfirma med en autoriseret kloakmester, der servicerer kunder i og omkring Fredensborg, Allerød, Birkerød og det øvrige Nordsjælland. Vi har adresse i Skævinge nær Hillerød.​

HVORNÅR ER DET NØDVENDIGT MED KLOAKRENOVERING?

Problemer med kloakken kan ske som følge af både utætte eller tilstoppede rør. Dog er det de færreste uden professionel baggrund, som ved, hvad de skal kigge efter.

Er du i tvivl om kloakken er ved at stoppe til? Vores autoriserede kloakmand kører ud til kunder, der har brug for hjælp med deres kloak og rør, som en del af vores kloakservice.

HVORDAN FOREGÅR KLOAKRENOVERING?

Kloakrenoveringen begynder med inspektion af dine kloakker, for det meste foregår dette med en TV-inspektion af din kloak. På baggrund af inspektionen anslår vi, hvor stor skaden er, og hvordan vi skal foretage udbedringen. I samme proces vil vi også aftale omfang af tid samt pris på renoveringen.​

Kloakrenovering sker hovedsageligt ved strømpeforing bestående af filt eller glasfibre, som vores professionelle kloakmester reparerer hurtigt og effektivt. Er skaden mere omfattende, foretager vi en udskiftning af de beskadiget rør.

Kloakrenovering

KONTAKT DIT LOKALE KLOAKFIRMA I SKÆVINGE

Som autoriseret kloakmester er vi eksperter i alle andre former for kloakarbejde. Vi udfører kloakrenovering, hvor vi ikke kan grave, eller hvor det er meget besværligt at komme til.

Der er også steder, hvor det ikke kan lade sig gøre, men der er ingen grund til, at vi ikke kommer ud og kigger på det og prøver at finde en god løsning.

Du er velkommen til at ringe til os på 93 98 00 59, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om din kloak trænger til en professionel gennemgang. Vi tilbyder altid gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til din bolig og dine udfordringer.

ZKY SERVICE TILBYDER


ENTREPRENØRARBEJDE

Gravearbejde
Støbning
Belægning
Træfældning
Haver
Snerydning & saltning
Nedbrydningsarbejde
Asfalt-tømrerarbejde

“Til en god pris”

Fik gravet samletank ned samt lavet rørføring – altsammen klaret på mindre end en dag og til en god pris. Vil helt sikkert anbefale Zky service til andre.

PERNILLE AASTRUP

“Kan anbefale firmaet”

Seriøst og ordentligt arbejde, hvor alle aftaler er blevet overholdt. Kan anbefale firmaet.

JAN BRUZELIUS

“Flot udførelse”

God kommunikation, fleksibilitet samt virkelig hurtig og flot udførelse af den bestilte opgave!

MICKY JENSEN

Har du en forespørgelse?

Send en besked via formularen, ring på 93 98 00 59 eller send os en email på info@zkys.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag