DU HAR OPGAVEN –
VI KLARER DEN

Få en tør kælder med et nyt omfangsdræn


Vi laver billigt omfangsdræn til dig

Hvis du ejer hus med kælder, så ved du sikkert også, at man skal være opmærksom på fugt i kælder og vandindtrængning i kælderens lokaler. En fugtig kælder med vægge under terræn kan i perioder blive udsat for et betydeligt vandpres. Det resulterer i fugtige mure og potentiel vandindtrængning, hvilket er skidt for både bygningen og indeklimaet.

Hvis du ikke har et naturligt dræn i kælderen, kan det være nødvendigt at få et omfangsdræn. Et omfangsdræn minder om en kloakledning, og det er et rør med en masse huller, som graves ned rundt om dit hus. Det har til formål at opsamle vandet og lede det væk ved hjælp af et naturligt fald til en regnvejrsbrønd.

​Vi arbejder i Hillerød, Allerød, Fredensborg, Birkerød men kommer også ud i omegnen.

Vi står altid klar til at hjælpe

Hos Zky Service er vi specialister i opbygning af omfangsdræn. Vi hjælper gerne dig med at få lavet et dræn, så din kælder er sikret mod vandindtrængning. Vores vidende og erfarne medarbejdere kan rådgive dig gennem hele processen. Vi har faste, lave priser, så alle har råd til at få lavet et dræn uanset indkomst.​

Hvad koster et omfangsdræn?

Hvis du har mistanke om, at du har fugt i kælderen, så ring ind til os i dag, og få estimeret en pris på et omfangsdræn. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

ZKY SERVICE TILBYDER


ENTREPRENØRARBEJDE

Gravearbejde
Støbning
Belægning
Træfældning
Haver
Snerydning & saltning
Nedbrydningsarbejde
Asfalt-tømrerarbejde

“Til en god pris”

Fik gravet samletank ned samt lavet rørføring – altsammen klaret på mindre end en dag og til en god pris. Vil helt sikkert anbefale Zky service til andre.

PERNILLE AASTRUP

“Kan anbefale firmaet”

Seriøst og ordentligt arbejde, hvor alle aftaler er blevet overholdt. Kan anbefale firmaet.

JAN BRUZELIUS

“Flot udførelse”

God kommunikation, fleksibilitet samt virkelig hurtig og flot udførelse af den bestilte opgave!

MICKY JENSEN

Har du en forespørgelse?

Send en besked via formularen, ring på 93 98 00 59 eller send os en email på info@zkys.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag