DU HAR OPGAVEN –
VI KLARER DEN

PROFESSIONEL ROTTESIKRING I NORDSJÆLLAND


Hvis du vil undgå uønskede gæster i din kloak, dine rør og slutteligt din bolig, så er det en god idé at få etableret rottesikring af rør og kloak. Landet over oplever boligejere problemer med rotter, men det er faktisk relativt enkelt at sikre boligen mod skadedyrene.

​Det er vigtigt at få en autoriseret kloakmester til at udføre rottesikringen. Zky Service er dit lokale kloakfirma i Skævinge nær Hillerød, og vi kører ud til kunder i hele Nordsjælland, herunder i Birkerød, Allerød og Fredensborg.

Vi hjælper også med opsætning af rottespærre i sommerhus, kolonihavehus, skur m.v., hvis rotterne kan have adgang til disse bygninger via kloakken.

HVORFOR KOMMER DER ROTTER I DIT HJEM?

Bliver kloakken oversvømmet, kan det få rotter til at søge nye bosteder. Derfor kan dit hjem risikere at blive bosted for rotter, hvis ikke din kloak er sikret.

Rotterne kan få adgang til boligen via flere indgange, herunder kloakken, nedløbsrør, tag og tagrender samt brønde og riste. Det er derfor disse områder, du skal sætte ind på, hvis du vil slippe for rotter.

​HVORDAN SIKRER DU DIG MOD ROTTER?

​Der er flere metoder til at undgå rotter i hjemmet. Er du plaget af rotter i boligen, kan du eksempelvis sørge for, at dine afløbsriste er skruet fast, så rotterne ikke kommer op. Det mest effektive løsning er at installere rottespærre. Rottesikring med rottespærre udfører vi forholdsvis nemt fra en skelbrønd.​

Har du rotter på loftet eller taget, er det vigtigt, at du tager fat i en skadedyrsbekæmper. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan drage fordel af rottesikring af kloak og rør, da det bedste våben mod rotter er at begrænse og fjerne deres adgang til boligen.

KOM AF MED ROTTERNE – FÅ ET TILBUD PÅ ROTTESIKRING

Rotter kan gøre rigtigt meget skade på ejendommen, hvis der er brud på ens kloak inde i huset.

​Vil du vide mere om, hvordan du bedst sikrer dit hjem mod rotter? Kontakt os på info@zkys.dk eller ring til os på 93 98 00 59. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du vil høre mere om vores ydelser, priser eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder altid gode råd og vejledning, når det angår kloak og rottebekæmpelse.

Ved blot den mindste mistanke om, at du har et rotteproblem, bør du kontakte en professionel.

ZKY SERVICE TILBYDER


ENTREPRENØRARBEJDE

Gravearbejde
Støbning
Belægning
Træfældning
Haver
Snerydning & saltning
Nedbrydningsarbejde
Asfalt-tømrerarbejde

“Til en god pris”

Fik gravet samletank ned samt lavet rørføring – altsammen klaret på mindre end en dag og til en god pris. Vil helt sikkert anbefale Zky service til andre.

PERNILLE AASTRUP

“Kan anbefale firmaet”

Seriøst og ordentligt arbejde, hvor alle aftaler er blevet overholdt. Kan anbefale firmaet.

JAN BRUZELIUS

“Flot udførelse”

God kommunikation, fleksibilitet samt virkelig hurtig og flot udførelse af den bestilte opgave!

MICKY JENSEN

Har du en forespørgelse?

Send en besked via formularen, ring på 93 98 00 59 eller send os en email på info@zkys.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag