DU HAR OPGAVEN –
VI KLARER DEN

STRØMPEFORING I NORDSJÆLLAND UFØRES I FORBINDELSE MED KLOAKRENOVERING


Skal du have udført en renovering af din kloak et sted på Sjælland, så kan vi hos Zky Service tilbyde en effektiv renovering ved hjælp af strømpeforing.

​Vi er en autoriseret kloakmester, der blandt andet varetager opgaver for både private husejere og forskellige former for erhverv i Hillerød, Allerød, Birkerød og Fredensborg samt i de øvrige omkringliggende områder.

SÅDAN FOREGÅR VORES RENOVERINGSARBEJDE

Inden vi går i gang med en renovering af kloakker, så starter vi altid med at foretage en TV-inspektion af den pågældende kloak. Ved hjælp af inspektionen kan vi lokalisere, hvor skaden er, hvor omfattende skaden er, og hvordan vi på bedst mulig vis kan udbedre skaden.

Når vi har foretaget inspektionen af kloak, og dermed har dannet os et overblik over opgavens omfang, så kan vi også aftale både tid og pris på renoveringsarbejdet.

Efterfølgende kan vi gå i gang med selve renoveringen, der typisk sker ved hjælp af strømpeforing, som udføres med enten glasfibre eller filt. Dette arbejde bliver altid udført af vores dygtige og autoriserede kloakmester, som kan foretage din kloakrenovering både hurtigt og effektivt ved hjælp af strømpeforing.

​Skulle det vise sig, at skaden er mere omfattende, så kan vi også foretage en udskiftning af de rør, der er blevet beskadiget, så du igen kan få en kloak, der fungerer, som den skal.

Strømpeforing af Zky Service

HVAD KOSTER STRØMPEFORING?

Vores priser på strømpeforing afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er behov for at udføre, og hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet.

Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi har foretaget en inspektion af kloakken og dermed har dannet os et overblik over skaden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores ydelser og priser, eller hvis du ønsker vejledning om din kloak fra en autoriseret kloakmester.​

ZKY SERVICE TILBYDER


ENTREPRENØRARBEJDE

Gravearbejde
Støbning
Belægning
Træfældning
Haver
Snerydning & saltning
Nedbrydningsarbejde
Asfalt-tømrerarbejde

“Til en god pris”

Fik gravet samletank ned samt lavet rørføring – altsammen klaret på mindre end en dag og til en god pris. Vil helt sikkert anbefale Zky service til andre.

PERNILLE AASTRUP

“Kan anbefale firmaet”

Seriøst og ordentligt arbejde, hvor alle aftaler er blevet overholdt. Kan anbefale firmaet.

JAN BRUZELIUS

“Flot udførelse”

God kommunikation, fleksibilitet samt virkelig hurtig og flot udførelse af den bestilte opgave!

MICKY JENSEN

Har du en forespørgelse?

Send en besked via formularen, ring på 93 98 00 59 eller send os en email på info@zkys.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag