DU HAR OPGAVEN –
VI KLARER DEN

Få en grundig TV-inspektion i Nordsjælland af erfarne eksperter


Hos Zky Service tilbyder vi TV-inspektion til skarpe priser

Kloakken er for de fleste husejere et mystisk og utilgængeligt sted. Man ved typisk ikke helt, hvordan man skal løse eventuelle kloakproblemer. Af samme årsag kan der være mange gode grunde til at få lavet en TV-inspektion med kloak-TV af en dygtig, autoriseret kloakmester.

​Hos Zky Service tilbyder vi grundige og professionelle inspektioner af din kloak til en lav pris. Med hjælp fra os skal du ikke tænke mere på kloakkens tilstand – du får ren besked. Vi udfører opgaver i Allerød, Birkerød, Fredensborg, Hillerød og omegn.

Vi tilbyder løsning af mange opgaver

Vores dygtige og erfarne inspektører kan undersøge følgende i dit kloaknet:

  • ​Om der er rotter eller rotteskader
  • ​Tilstopning af kloakken
  • ​Brud på kloaknettet eller andre skader
  • ​Om der er vandboringer eller lignende​

Vi udarbejder en udførlig tilstandsrapport over dine rør, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan det står til i kloakken. Hos Zky Service prioriterer vi god service, og vi er altid i øjenhøjde med vores kunder

​Hvad koster TV-inspektion?

Vores erfarne medarbejdere har masser af viden og vejledning, som de står klar til at dele med dig. Vi mener, at alle skal have råd til kloakinspektion, og derfor holder vi os til gode, konkurrencedygtige priser. Ring til os i dag, og få et godt tilbud på din næste TV-inspektion i Nordsjælland. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig igennem hele processen.

Kontakt os i dag

Som autoriseret kloakmester er vi eksperter i alle former for kloakarbejde. Vi udfører TV-inspektioner i hele Nordsjælland, så du kan forstå tilstanden af dine kloaksystemer. Med vores avancerede udstyr kan vi identificere problemet og tilbyde løsninger.

Du er velkommen til at ringe til os på 93 98 00 59, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om din kloak trænger til en professionel gennemgang. Vi tilbyder altid gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til din bolig og dine udfordringer.

ZKY SERVICE TILBYDER


ENTREPRENØRARBEJDE

Gravearbejde
Støbning
Belægning
Træfældning
Haver
Snerydning & saltning
Nedbrydningsarbejde
Asfalt-tømrerarbejde

“Til en god pris”

Fik gravet samletank ned samt lavet rørføring – altsammen klaret på mindre end en dag og til en god pris. Vil helt sikkert anbefale Zky service til andre.

PERNILLE AASTRUP

“Kan anbefale firmaet”

Seriøst og ordentligt arbejde, hvor alle aftaler er blevet overholdt. Kan anbefale firmaet.

JAN BRUZELIUS

“Flot udførelse”

God kommunikation, fleksibilitet samt virkelig hurtig og flot udførelse af den bestilte opgave!

MICKY JENSEN

Har du en forespørgelse?

Send en besked via formularen, ring på 93 98 00 59 eller send os en email på info@zkys.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag